ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ – espresso & Snacks

Τι λέτε για ένα γρήγορο σνακ μετά την προπόνηση στην πισίνα; Ανανεώστε τη χαμένη σας ενέργεια και εφοδιαστείτε με τους απαραίτητους υδατάνθρακες στο μπαρ των εγκαταστάσεων του κολυμβητήριού μας. Από το πρωί έως και το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε από σαλάτες, φρέσκα φρούτα και χυμούς, μέχρι ελαφριά γεύματα από βιολογικά προϊόντα και υπέροχα κοκτέιλ. Και έχετε το νου σας για τα υπέροχα pool parties μας!

Apollo Shop

Στις εγκαταστάσεις του APOLLO Keep Swimming  λειτουργεί κατάστημα ειδών κολυμβητήριου από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεται για να πάρετε μέρος στις δραστηριότητές μας.

 

New Mommy swimming

Η κολύμβηση στην εγκυμοσύνη προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον του νερού, μέσα στο οποίο η έγκυος γυναίκα κινείται εύκολα και ευχάριστα,δεν ιδρώνει, δεν καταπονεί τις αρθρώσεις της και αισθάνεται να ανακουφίζει το σώμα της από το έξτρα βάρος της εγκυμοσύνης, ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!

Μερικά από τα οφέλη της:

– Βελτίωση της φυσικής κατάστασης της εγκύου
– Μείωση  καρδιαγγειακού stress, που επιφέρει η εγκυμοσύνη και βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής συχνότητας
– Έλεγχος του σωματικού βάρους και της εναπόθεσης λίπους
– Μείωση τυχόν πόνου της σπονδυλικής στήλης στο ύψος της μέσης
– Διευκόλυνση την ώρα του τοκετού. Η άσκηση επιφέρει αύξηση της ικανότητας παραγωγής έργου και λειτουργική βελτίωση των ειδικών μυών που δραστηριοποιούνται την ώρα του τοκετού